IN

Pacman

Tuhle hru určitě znáš ;). A pokud ne tak aspoň pozoruješ jak velkým hitem se stávají chobotničky a "žlutý pojídač třešniček a teček". Určitě mrkni co už s tímhle modelem existuje ;)).

Converse

Takže co dodat? Tahle značka asi nikdy neodejde z top značek :). Nejprve měli všichni boty, pak taky trička a nakonec tašky. Napadlo mě přidat sem pár věcí od této značky a řádně je okomentovat :D. Tak třeba boty, které jsou níže jsou krásné, ale ty nej jsou zakroužkované ;). U mě pak naprosto vede zelenomodrá taška :D Tak se mrkni ;)) 

 

Vůně

 Nevíš co si pořídit za vůni nebo se chceš jenom mrknout jestli máš tu pravou? OK! Poradím ;)

 Avril Lavigne

Ewa Farná

 Avril Lavigne

Co poletí v roce 2012?

Zapeklitá otázka ne? Hledala jsem na mnoha stránkách značkových prodejem ale nikde nic co by sis na sebe oblékla normálně (protože to se u některých věcí fakt nedá ;)). Nakonec se ale oživí jednoznačně retro ;) Nevím jak tobě, ale mě se žádný kousek nelíbí... Je to moc... staré. Je to sice účel, ale řekněme si to narovinu hrozný ;)) Hledala jsem pilně a nějaký ten výběr mám. Tak tedy tady:

 Pro Barbie ;))  vpravo (ty vlevo jsou divné ;)) Vlevo ( ty vpravo jsou otřesné :D)

Superman a Batman

Určitě budeš souhlasit, že teď prostě letí Superman. Od triček přes mikiny až po boty. Nicméně hned za ním se drží Batman. Ten se zaměřuje na stejné kusy oblečení jako Superman. Pro srovnání přidávám pár kousků s potisky Supermana a Batmana.

 

Zvířecí vzory

Zebra a leopard dominují této kategorii vzorů. Leopardí vzor se většinou barví do výraznějších barev (fialová, růžová, modrá, zlatá), zebří vzor ale mnohokrát zůstavá stejný (bílá, černá - nabo stad černá, bílá :)). Podle mě je boží zapisník se vzorem zebry, ale určitě bych přivítala i tričko ;). Leopardí vzor moc nemusím, ale někdo to má rád ;).

 Nicky Minaj to občas trochu přehnala ;)

Zrcátka a jak je vybírat

Hodně holek si zrcátko vybírá především podle vzhledu a vůbec ji nezajímá kvalita výrobku. Pak se diví, že se jí zrcátko rozbilo... Pěkné zrcátka, která jsou zároveň kvalitní sice nestojí dvacku, ale do te stokoruny se vlezou. Můžeš si také zrcátko sama dozdobit! Prostě koupíš jednobarevné zrcátko a pak ho pomaluješ popisovači na dvd, polepíš oblíbenýma nálepkama atd.! Pokud se ale nechceš dřít s vlastním desingem, zkus navštívit internetovou adresu www.fler.cz a do vyhledávače zadej zrcátko...  Pokud už se ti ale zalíbilo nějaké to zrcátko v obchodě mrkni se, jestli je spojené nebo je "rozlomené" takže tvoří vlastně 2 zrcátka. I taková jsou moje kámoška si nedávno takové koupila. Záleží jen na tobě! Pro inspiraci vkládám několik pěkných zrcátek z Fleru ;))

 

 

Může být retro IN?

Zvláštní otázka co? A odpověď? Ta je zde ;). Retro může být IN v případě, že se správně nakombinuje s nějakou bombou, která jednoduše řečeno "letí". Prostě vezmeš dvě látky jednu černou (letí) a druhou černobíle puntíkovanou (retro). Ušiješ si z toho šaty a hele, jaké jsou krásné (pokud teda máš talent na šití ;)). Pro ukázku několik retro modelů a doplňků.