Deník Lilly Amelie Draculaurové

 Tak to jsem já. Jmenuju se Lilly. Jsem obyčejná, nudná a škaredá. Mám 15 let a chodím na gymnázium ve Forbylu. Bydlím se svou macechou a její dcerou v malém špinavém a hnusném domku v městě Bectirham. Moji rodiče už jsou dávno po smrti. Zemřeli když mi byly 3 při pádu letadla, kterým letěli navštívit babičku. Mě nechali u jedné známé. A pak si mě odnesla sociálka a dala mě Anně. To je moje adoptivní matka.

 Její dcera se jmenuje Roxy. Je celkem odvážná a vůbec ji nezajímá škola. Mám ji ráda. Opravdu! Je to divné že? No jo, jenže by už jsme nejlepší kámošky a nic nás nerozdělí. <3

 Tak to je ona. Anne. Moje adoptivní mamka. Říkám jí Anne i když ve skutečnosti bych jí nejradši říkala macecho. Snaží se, abych se měla co nejlépe ale je prostě.... no... divná. Už na první pohled. 

 Tak a tohle je moje nejlepší kámoška Roxy. Je to Annina dcera, ale taky svou matku nesnáší. A to už jen proto, že ji jednou nedovolila vzít si tílko do školy! Roxy si ho prostě vzala do batohu a oblíkla ve škole na záchodě :D. Pak dostala týden zaracha. Jsem moc ráda že jsme nejlepší kamarádky.

 A jéje. Anna je zase v posilovně. Maká na sobě, ale moc jí to nepomáhá :D. A teď budu mít zase výčitky svědomí! Ach jo, co já sem ještě napíšu...

 Tak a to je Roxy se svým tátou. Docela si rozumí, ale schází se tajně, protože Anne nemůže Roba ani vidět.

 Tak jsem šla domů a uvařila si kakao. Pak jsem se otočila a vidím mámu. Doopravdy to byla moje máma! Začla mi říkat, že jsem hrozně statečná a že mě má moc ráda.

 Pak mi chtěla podat ruku ale...

  

 

Anketa

Chceš pokračování deníku?

Jasně! Že váháš! (9)
100%

Ne, moc mě to nezajímá (0)
0%

Celkový počet hlasů: 9